Interski AB är sedan 1993 leverantör av Head Wintersports i Sverige. Under årens lopp har vi jobbat med flera olika varumärken och nu jobbar vi med, förutom Head, Tyrolia och Boot-Doc. Besök gärna märkenas hemsidor genom att klicka på respektive logga för mer info.

Head startades 1950 av Howard Head i Delaware, USA och är idag ägt av svensken Johan Eliasch. Fabrik och huvudkontor ligger i Österrike. Amerikanska patentet för laminatskidan och over-sizetennisracket står i Howard Heads namn.

 

Tyrolia byggde sin första alpina skidbindning 1928 och allt efter det har dem jobbat hårt med unika lösningar för att göra bindningar bättre och framförallt säkrare. Sendan 70-talet är Tyrolia en del av HTM-Group tillsammans med Head.

Falke grundades 1895 av Roofer Franz Falke-Rohen när han startade sin stickfabrik och sedan 1918 tillverkar dem sina egna garner. Företaget drivs fortfarande av familjen Falke och kvalitet kommer alltid i första hand. Interski driver försäljningen av Falke ESS, som är alla sportrelaterade produkter sedan 2018.

 

Österrikiska Boot-Doc startades av Andreas Zauner och Andreas Lachinger för snart 15 år sedan och har utvecklat genialiska lösningar för att göra boot-fitting så enkelt som möjligt, utan att tumma på kvalitet och prestanda. Idag är det ett åretruntföretag som satsar på de flesta sporter tex. golf, löpning, längd och självklart utförsåkning. 

 
 

Hotronic tillverkar alla typer av värmesystem till pjäxor och vinterskor. Allt ifrån färdiga värmesulor med batteri, pjäxtorkar och värmeelemnt till dina befintliga formgjutna sulor. Den mest populära produkten på Svenska marknaden är Hotronics mycket omtyckta stumpa med inbygga värmeelement, Heat Socks XLP.